Wskaźnik zawartości alkoholu z termometremGłównymi elementami miernika są: probówka, pływak z odpowiednio naniesioną skalą od 0 do 95 % objętości alkoholu oraz termometr do badania temperatury cieczy, umieszczony na stałe wewnątrz pływaka. Urządzenia te skalowane są w temperaturze 20 - 21°C.
Cena: 11,99 zł
Witam wszystkich kolegów i koleżanki. Mam dostęp do tanich drożdzy gorzelniczych firmy alkotec warunkiem uzyskania dobrej ceny jest zakup większej ilości. Jeśli zebrałaby się grupa osób zainteresowanych mogę wysłać do Polski większą ilość a resztę użyć sam. Zrobię to tak że jeśli będą chętni to wyśle wszystko hurtem do Polski, a potem przez allegro lub inaczej można się dogadać. Drożdze są świeże prosto z fabryki wiec mają 2 lata przydatności do użycia. Ceny prezentują się następująca: Alkotec Vodka Star - 9.50 zł na allegro 11.00zł do 12.50zł Alkotec 24 - 13zł - na allegro od 15.50zł do 16.50zł Alkotec 48 - 11zł- na allegro od 14 zł
Do ceny należy dodać koszty przesyłki w Polsce według cennika Poczty Polskiej. Zgodzę się również na odbiór osobisty.
Jeśli ktoś jest zainteresowany innymi produktami tej firmy proszę pisać. Podam też linka na stronę producenta gdzie można sobie poczytać o tych i innych produktach tej firmy. http://www.turbo-yeast.biz/English/Alco ... a_Star.htm ceny mogą się nieznacznie zmienić jeśli kurs euro oszaleje ale i tak bedzie znacznie taniej niż w eurowinie czy winnohobby ale o tym będe pisał jeśli będzie zainteresowanie.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
______________________________________________________________________ Pijmy pijmy bo sie sciemnia
Ta reklama jest widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników forum. Zaloguj
Wskaźnik zawartości alkoholu z termometrem Głównymi elementami miernika są: probówka, pływak z odpowiednio naniesioną skalą od 0 do 95 % objętości alkoholu oraz termometr do badania temperatury cieczy, umieszczony na stałe wewnątrz pływaka. Urządzenia te skalowane są w temperaturze 20 - 21°C.
Promocja: 9,99 zł
Wskaźnik zawartości alkoholu z termometrem Głównymi elementami miernika są: probówka, pływak z odpowiednio naniesioną skalą od 0 do 95 % objętości alkoholu oraz termometr do badania temperatury cieczy, umieszczony na stałe wewnątrz pływaka. Urządzenia te skalowane są w temperaturze 20 - 21°C.
Nie ponieważ nie kupiłem tych drożdży z zamiarem zysku. Zorganizowanie się w kilka osób by było taniej nie jest przestępstwem. Zyskiem będzie dla mnie fakt że ja i kilku moich znajomych będzie miało taniej. Nie znajdziesz moich ogłoszeń nigdzie poza tym forum. Sam handlujesz wiec wiesz dobrze że nie zarabiam ponieważ nie kupuję całej palety. Powiedzmy że odsprzedam ilość której nie jestem w stanie wykorzystać. Poza tym jest doskonała okazja by zaapelować do wszystkich sprzedawców by opuścili troszkę ceny ponieważ jest to możliwe, sam fakt twojej irytacji doskonale o tym świadczy. Tak się składa że znam ceny hurtowe i wiem że da się dużo taniej, ale wszyscy sprzedawcy w Polsce nabrali wody w usta i trzymają jedna cenę. Proszę uwzględnij fakt że moja cena zawiera koszt przesyłki drożdży do Polski. Również fakt twojej obecności na forum i śledzenia działu targowisko świadczy o twoich czysto komercyjnych zamiarach co nie powinno mieć miejsca na alkohole-domowe.com Wiem że zaraz odpiszesz mi o kosztach prowadzenia działalności gospodarczej itp ale wyprzedając to zaznaczam że nie jestem sprzedawcą komercyjnym tylko zwykłym użytkownikiem forum i dziele się z innymi forumowiczami okazją. Niech inni użytkownicy forum sobie przemyślą i wyciągną wnioski. Pozdrawiam
______________________________________________________________________ Pijmy pijmy bo sie sciemnia
10 paczek bym przytulił. Boję się jednak że dystrybucja po kraju doda tyle do ceny że przestanie być atrakcyjna.
______________________________________________________________________ Nie oszczędzaj na specjalne okazje. Dziś jest ta specjalna! あなたが飲むしたい場合は、抵抗は無駄です。 Graf würdig der besten Honige.
Nie ponieważ nie kupiłem tych drożdży z zamiarem zysku. Zorganizowanie się w kilka osób by było taniej nie jest przestępstwem. ......... ........... Tak się składa że znam ceny hurtowe i wiem że da się dużo taniej, ale wszyscy sprzedawcy w Polsce nabrali wody w usta i trzymają jedna cenę. Proszę uwzględnij fakt że moja cena zawiera koszt przesyłki drożdży do Polski. Również fakt twojej obecności na forum i śledzenia działu targowisko świadczy o twoich czysto komercyjnych zamiarach co nie powinno mieć miejsca na alkohole-domowe.com Wiem że zaraz odpiszesz mi o kosztach prowadzenia działalności gospodarczej itp ale wyprzedając to zaznaczam że nie jestem sprzedawcą komercyjnym tylko zwykłym użytkownikiem forum i dziele się z innymi forumowiczami okazją. Niech inni użytkownicy forum sobie przemyślą i wyciągną wnioski. Pozdrawiam
Witam kolegę,
po prostu ja płacę 23 % podatku VAT i tym się różnią oferowane ceny. Oczywiście zrzeszanie się w grupy zakupowe jest jak najbardziej słuszne, lecz proszę nie pisz, że sprzedawcy w Polsce mają między sobą zmowę. O kosztach nie będę pisał, a politykę cenową każdy prowadzi według własnego uznania. Staram się moich Klientów obsługiwać najlepiej jak potrafię, a moja obecność na Forum nie jest wyłącznie komercyjna, gdyż jest to moje hobby od ponad siedmiu lat.
Pozdrawiam
Jan Okowita
______________________________________________________________________ Drożdże najlepszym przyjacielem człowieka.
Nie chciałem nikogo urazić. Po prostu wydaje mi się że wszyscy trzymają ceny na podobnym poziomie i od długiego czasu nie widać spadku pomimo że popyt rośnie od dłuższego czasu. Pozdrawiam
Nie chciałem nikogo urazić. Po prostu wydaje mi się że wszyscy trzymają ceny na podobnym poziomie i od długiego czasu nie widać spadku pomimo że popyt rośnie od dłuższego czasu. Pozdrawiam
Dzień dobry,
ja absolutnie się nie gniewam. Sądzę, że Forum AD jest fajnym miejscem dla nas wszystkich i czujemy się tutaj dobrze
A jeśli chodzi o jednakowe ceny - one są już po prostu niskie, gdyż przy prowadzeniu działalności gospodarczej, nawet przy najniższym podatku liniowym 19%, opłaceniu VAT i ZUS-u taniej się nie da.
Twoje zdrowie i czekamy na pierwsze owocówki oraz obniżkę cen cukru !
Pozdrawiam
Jan Okowita
______________________________________________________________________ Drożdże najlepszym przyjacielem człowieka.
Cieszę się że nie doszło do konfliktu ja z mojej strony będę zbierał zamówienia przez około 2 tygodnie. Jak zaznaczyłem nie robię tego z chęci zysku bo wiesz że na tym nie zarobie. Bardzo ciesze się z faktu dyskusji na ten temat. Pozdrawiam
po prostu ja płacę 23 % podatku VAT i tym się różnią oferowane ceny. Jan Okowita
Po pierwsze ustalmy że ten podatek to płacę JA I INNI KLIENCI. Tobie! Ty go po prostu przekazujesz fiskusowi. Jeśli będziesz płacił za nas to nie potrzebujesz do wysokich obrotów żadnej promocji czy rabatów.
No to teraz próbuj tłumaczyć jak mam kupić (choćby drożdże) cokolwiek bez podatku. Zakładając że producent nie jest moim dobrym kolegą. Gdzie?
Myślisz że drożdżaki które ma nasz kolega nie są obciążone podatkiem? Nie mają natomiast (na 100%) marży czy prowizji. Tu upatruje różnicy cenowej.
______________________________________________________________________ Nie oszczędzaj na specjalne okazje. Dziś jest ta specjalna! あなたが飲むしたい場合は、抵抗は無駄です。 Graf würdig der besten Honige.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości