Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkamiBeczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
Witam, pomyślałem że fajnie byłoby opisać szczegółowo kilka rodzajów drożdży, zapewne każdy z nas ma jakieś lepsze lub gorsze doświadczenia z nastawem. Wybrałem ten dział bo łatwo bedzie można go odnaleźć Czy ktoś miał już przyjemność używać tych grzybkow Czy faktycznie dają wspaniałe efekty bez zbędnych smrodków i z mniejszą zawartością posmaków niż przy innych drożdżach turbo O opinie proszę posiadaczy tradycyjnych poot stillów oraz kolumn. Z góry dziękuje za odp.
Ps. Myśle że bedzie bez zaśmiecania, tylko proste przemyślane odpowiedzi.
______________________________________________________________________ Psocić każdy może , trochę lepiej lub trochę gorzej... Pozdrawiam serdecznie, Lukstir
Ta reklama jest widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników forum. Zaloguj
Drożdże T Vodka Star T Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
Promocja: 8,99 zł
Butelka Bahia 350 ml Wspaniała wysoka butelka ozdobna do nalewek. Cena: 16,99 zł
Nie wiem dlaczego to T3 opanowały rynek. Na Vodka Star zrobiłem 2 nastawy. 1-był zadowalający, ale czy faktycznie nie produkują mniej fuzli, to nie wiem. Nie jestem fachowcem w cukrówkach. 2-kończy pracować.
POZDRAWIAM
______________________________________________________________________ NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW TEN,CO NIC NIE ROBI !!!
@Forma, myślałem że już nie eksperymentuje, a tu.... Proszę opisz czy smak destylatu różni się od destylatu np. z T3 W nastawach często zmienia się zapach oraz smak, ale najbardziej interesuje nas efekt końcowy, czyli destylat Proszę więc o podzielenie się opinią organoleptyczną
______________________________________________________________________ Psocić każdy może , trochę lepiej lub trochę gorzej... Pozdrawiam serdecznie, Lukstir
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości