Zygmunt, a czy np. taki z Reala nie będzie oszukany/rozwodniony ? Jakoś straciłem całkowicie do tego marketu zaufanie. Po kupnie znanych produktów w tymże sklepie, mocno zastanawiałem się co z nimi zrobić. Co do Almy czy Delimy nigdy tam nie byłem jeszcze. Może trzeba będzie te sklepy odwiedzić
A może sam już kupowałeś kiedyś syrop klonowy i możesz coś polecić ? (marka, producent itp)
Syropy są produkowane poza Polską i tam konfekcjonowane, więc opakowania na bank nie były ruszane. Ja kupuję do naleśników, jakichś wyraźnych różnic miedzy markami nie dostrzegłem. Kupuje tai, jak jest- bo i tak zazwyczaj nie ma wyboru. Narobiłeś mi smaka, przejadę się do Almy:P
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Panowie mi się wydaje, że wspomniany syrop klonowy nie ma być dawany do smaku tylko do uzyskania koloru pożądanego koloru, tak jak ma to miejsce przy Johny'm W., tylko że tu dodawany jest karmel.
Właśnie wczoraj zdobyłem worek jutowy i tym samym zasypałem go kukurydzą zwilżyłem i zaczynam kiełkowanie. Jestem bardzo ciekawy co wyjdzie z tego przepisu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości