Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkamiBeczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
Tytuł: Destylator do wody wykorzystany do produkcji ;)
Napisane: poniedziałek, 12 wrz 2011, 11:57
Witam.
Mam mały problem, otóż wygrzebałem na działce destylator do wody, sprawdziłem go czy działa (oczywiście przedestylowałem wodę) no i działa wyśmienicie:) I tu powstaję pytanie czy ktoś z was już próbował (praktykuje) produkcję na takim sprzęcie??? Zasada pozostaję ta sama więc pomyślałem że da radę;) Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam
Tytuł: Re: Destylator do wody wykorzystany do produkcji ;)
Napisane: poniedziałek, 12 wrz 2011, 17:33
Foooootki! Destylarka destylarce nierówna. Ja na przykład w laboratorium mam takie duże polskie stare destylarki, które chodzą praktycznie non-stop i niczego bym się z niej nie napił... Wali kaloszem i rybą
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości