Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkamiBeczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
Kolumna nierdzewka, 1 i pól metra połączone razem. W razie smakówek użyje pól metra 51mm. Wewnątrz: 4 ZP fi 10mm. Próbowałem 2 zmywaki, 30cm pociętej rurki, 10mm miedzianej, 6 zmywaków, 20cm porcelany, 4 zmywaki - wszystko w metrowej. W pól metrowej jakieś 5-6 zmywaków. Po pierwszej próbie nic się nie działo (po 3 godzinach kolumna była gorąca na szczycie) więc wyjąłem miedz i porcelanę, a zmywaki rozciągnąłem i użyłem tylko owe. Woda zaczęła kapać. Nie próbowałem z nastawem, bo samobójcą nie jestem. Jak będę w Polsce to kupie miedzianą siatkę, bo tu jest okrutnie droga, o ile jest dostępna. Załączę parę zdjęć. Wszelkie pytania i pomocne porady mile widziane.
sorry za brak polskich liter, ale mieszkam w Anglii więc nie posiadam polskich znaków.
______________________________________________________________________ życie jest snem śmierć przebudzeniem
Ostatnio edytowano sobota, 16 lip 2011, 19:59 przez Qba, łącznie edytowano 4 razy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości