Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkamiBeczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
To po co mam rozcięczać i puszczać jeszcze raz jak przedgon odebrałem i oddzieliłem to od czego ten zapach , drożdże zmieniałem i też to samo , ale np jak rozcięcze na pół z wodą na 45% to tego nie czuć...
Mnie się wydaje, że kolega Allegro nie ustabilizował kolumny, albo nie wie jak się z nią obchodzić. Kol. Zygmunt napisał najpierw, że czuć bo brakuje tych 6%, a to świadczy o tym, że nie odbierałeś prawdziwego gonu, tyle jechałeś jak na pot-stillu. Po to jest refluks i stabilizacja żeby smrody w garze zostały, a do destylatu tylko procenty poszły. Chyba że się mylę.
Jak dla mnie, też kolega nie pisze zbyt zrozumiale.
______________________________________________________________________ Psocić każdy może , trochę lepiej lub trochę gorzej... Pozdrawiam serdecznie, Lukstir
Pół godziny ją stabilizowałem - włączyłem pierw grzanie na maxa a potem jak temp. zaczęła iść w górę zmniejszyłem ogrzewanie do 1/3 i włączyłem mocny przepływ przez zimne palce i tak pół godziny po czym zmniejszyłem wodę, więc myślę że powinno być ok.
Myślę, że inwestycja w termometr cyfrowy, rozwiąże Twoje problemy. Tarczówka widoczna w Twojej galerii, jest dobra, ale niestety do centralnego ogrzewania.
______________________________________________________________________ Psocić każdy może , trochę lepiej lub trochę gorzej... Pozdrawiam serdecznie, Lukstir
Witam z rana . Myślałem że to jest tajemnica Enigmy która spędza Tobie sen z oczu. I myliłem się Kolego Allegro Gsm, czytam Twoje posty i wymiękam. W aktywnych tematach poruszyłeś całe forum, i nikt nie jest w stanie pomóc. Ja też
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości