Wszystko na to wskazuje... Na Allegro u jednego ze sprzedawcow jeszcze taki schemat dzialania znalazlem. Chlodzenie jest powietrzem ale jesli wydaje przy wodzie, to i psocenie powinno wytrzymac
Pozdr. Calyx
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Zaloguj się lub Zarejestruj! aby mieć możliwość oglądania załączników.
______________________________________________________________________ Kiedy fikam, to jestem grafikiem, kiedy psocę, to jestem psotnikiem
Wtrące swoje trzy grosze. Ostatnio miałem możliwość oglądania takiej destylarki na żywo, i raczej nie próbowałbym psocić w czymś takim. Po pierwsze straszny zapach plastiku wydobywał się z urządzenia. Po drugie w rękach można wyczuć słabą jakość materiału. Po trzecie C2H5OH to nie H2O. Na jednym z serwisów aukcyjnych znalazłem coś takiego co sprzedający opisuje jako destylarka rozpuszczalników i alkoholi.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Zaloguj się lub Zarejestruj! aby mieć możliwość oglądania załączników.
______________________________________________________________________ Nie ma dublera dla sapera. "MIŚ" reż. Stanisław Bareja
ja dziś na strych u wuja znalazłem piękną destylarke do wody jaszcze w kortonie ani razu nie używana,na siłę 7,2 kw jutro foty porobie i chciałbym abyście się wypowiedzieli czy na bimberek sie nadaje.......pozdrawiam
______________________________________________________________________ NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW TEN,CO NIC NIE ROBI !!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości