Wskaźnik zawartości alkoholu z termometremGłównymi elementami miernika są: probówka, pływak z odpowiednio naniesioną skalą od 0 do 95 % objętości alkoholu oraz termometr do badania temperatury cieczy, umieszczony na stałe wewnątrz pływaka. Urządzenia te skalowane są w temperaturze 20 - 21°C.
Cena: 11,99 zł
Proszę o pomoc ludzi którzy mieli z podobnym sprzętem doświadczenie chodzi mi o to jaki nastaw jest do niej dobry jak pedzic co pedzic ile razy pedzic w jaki sposób filtrowac...... i ogólnie wszystkie informace pomogące w wykorzystaniu wodnej destylarki na MAXA pod względem smaku i %.. wielkie THX!!
Ta reklama jest widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników forum. Zaloguj
Wskaźnik zawartości alkoholu z termometrem Głównymi elementami miernika są: probówka, pływak z odpowiednio naniesioną skalą od 0 do 95 % objętości alkoholu oraz termometr do badania temperatury cieczy, umieszczony na stałe wewnątrz pływaka. Urządzenia te skalowane są w temperaturze 20 - 21°C.
Cena: 11,99 zł
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Wszystko pięknie, ale wydaje mi się, że taka destylarka nie spełnia norm AD. Chciałbym wiedzieć z czego są uszczelki w tej maszynie!?
______________________________________________________________________ -To co jest dobre jest dobre, nawet jak nikt tego nie robi. To co jest złe jest złe, nawet jak wszyscy to robią. Powiedział pewien Cowboy w telewizji. -Tylko bo jest nielegalne, nie jest złe. Tylko bo jest legalne, nie jest dobre. Moja córka.
1410 !? Przecież to średniowiecze! Teraz musimy iść za Ojropą !!!
______________________________________________________________________ -To co jest dobre jest dobre, nawet jak nikt tego nie robi. To co jest złe jest złe, nawet jak wszyscy to robią. Powiedział pewien Cowboy w telewizji. -Tylko bo jest nielegalne, nie jest złe. Tylko bo jest legalne, nie jest dobre. Moja córka.
witam ...destzlarka do wodz przeszła dziś próbe ...i działa!!!!!!!!! próbowałem z winem....mam tylko mały dylemat kiedy mam przestac destylowac?????? wlałem 3 litry wina....i cały czas leci... wiec po czym poznac kiedy przerwac i ile razy destylowac,,,dajcie znac PLS....
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości