Właśnie destyluję 2 gi raz wino ryżowo rodzynkowe, zapaszek bardzo miły, napisz mi jak to zaprawiłeś, samym dębem , pozdrawiamWald pisze:O widzisz, rodzynkowe z ryżem też robiłem. Koledze wyszło za gęste. U mnie postało trzy miesiące i nawet dało się to pić, ale nie przyznałem się, bo może chciałby odebrać. Po obróbce termicznej wyszła super dębowa. Z resztą on sam też chwalił.
Destylacje różnych win - eksperymenty Klodka!!!
-
Autor tematu - Posty: 1474
- Rejestracja: czwartek, 21 lip 2011, 15:50
- Ulubiony Alkohol: dobry
- Status Alkoholowy: Gorzelnik
- Lokalizacja: elda/alicante/, hiszpania
- Podziękował: 369 razy
- Otrzymał podziękowanie: 64 razy
- Kontakt:
-
Autor tematu - Posty: 1474
- Rejestracja: czwartek, 21 lip 2011, 15:50
- Ulubiony Alkohol: dobry
- Status Alkoholowy: Gorzelnik
- Lokalizacja: elda/alicante/, hiszpania
- Podziękował: 369 razy
- Otrzymał podziękowanie: 64 razy
- Kontakt:
Re: Destylacje różnych win - eksperymenty Klodka!!!
Na tej fotce mamy /od lewej/, wino daktylowe, figowe i z granatu/a, dwa pierwsze poszły na mix, czyli do wspólnego baniaka i do dalszego leżakowania, a z granata, destylat, smakowity, po ułożeniu /z chipsami/ smak opisze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.