Drożdże T Vodka StarT Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
Jeśli masz szklany deflegmator /ja mam taki/ to wystarczy namoczyć z wodą z octem, tak też czyszczę chłodnicę szklaną, mam fatalną wodę i na chłodnicy osiada mi kamień. A częstotliwość - jak się upapra pozdrawiam
______________________________________________________________________ dycha do dychy i strzelają kielichy!!!!
Czy deflegmator się czyści, jeżeli tak to jak często i w jaki sposób?
Płuczę deflegmator razem z chłodnicą trzy -cztery razy i to za każdym razem! Podobnie jak kolega.
we125 napisał(a):
Możesz przepłukać wodą.
Potem stawiam pionowo, żeby resztki wody mogły spływać. W moim przypadku inne zabiegi nie są konieczne.
______________________________________________________________________ Nie oszczędzaj na specjalne okazje. Dziś jest ta specjalna! あなたが飲むしたい場合は、抵抗は無駄です。 Graf würdig der besten Honige.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości