Różnica jest, jeśli podłączysz to jako odstojnik. Jeśli ma to być deflegmator, to oba jednakowo się nadają.
______________________________________________________________________ Nie oszczędzaj na specjalne okazje. Dziś jest ta specjalna! あなたが飲むしたい場合は、抵抗は無駄です。 Graf würdig der besten Honige.
Ale chcesz go zastosować w pot stilu jako odstojnik, czy jako małą kolumnę (refluks)??? Jeśli jako odstojnik, to ja bym brał ten z bańką, ponieważ więcej materiału się w nią zmieści, żeby potem ją zlać w trakcie psocenia. Natomiast jeśli chcesz deflegmator wykorzystać jako refluks, to ja bym brał jak największy pod względem wypełnienia, czyli ten bez kulki. Jeśli się mylę to mnie poprawcie.
Temat powielający treści opisane wcześniej. Myślę że autor tematu usatysfakcjonowany odpowiedziami, więc dubel do kosza.
Pn lis 14, 2011 9:40 am
______________________________________________________________________ Nie oszczędzaj na specjalne okazje. Dziś jest ta specjalna! あなたが飲むしたい場合は、抵抗は無駄です。 Graf würdig der besten Honige.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości