Tytuł: Re: Czy można przygotowywać nastaw w plastiku?
Napisane: poniedziałek, 1 lut 2010, 06:53
Ło, z tego mojego mało cwanego przybliżenie wyszedł błąd sześciu litrów:). Dziób pelikana to może i nie ma 50 litrów, ale 13 też jest niezłym wynikiem. Mały nastawik z pewnością by się udał, choć niewykluczone, że zalatywał by rybą.
Pelikan ma swoją torbę w dziobie... ekhm, w swoim?
______________________________________________________________________ "Nigdy nie polemizuj z idiotą. On najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona siłą własnych argumentów."
Napisane: poniedziałek, 1 lut 2010, 11:53
Witam psocącą brać
Co do namiarów na człowieka od pojemników to nie pozwolił dać mówi że nie będzie latał na pocztę itd ,,maruda" ale jest rozwiązanie jeśli będzie ktoś naprawde zdecydowany to może ja mógłbym się tym zająć tylko nie wiem jak wygląda sprawa z kosztami przesyłki myśle że najlepiej firmą kurierską ale czy to będzie się opłacać jeśli dojdą koszty przesyłki Ps. Pojemniki mają ponad 50 litrów zmierzone wodą jak widać do miejsca w którym jest poziom wody jest 50L myślę że spokojnie 45-48 litrów można w nim przygotować jak coś pisać na GG :4812665 lub email: bronek30@autograf.pl Jeśli są chętni do zakupu zapraszam na Bazarek pojemniki-na-dobroc-t1692.html
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Zaloguj się lub Zarejestruj! aby mieć możliwość oglądania załączników.
______________________________________________________________________ polak nie wielbłąd...ale to już było i...
Napisane: niedziela, 21 lut 2010, 15:08
Takie wiaderka fermentacyjne są w WinoHobby. Sklep i strona w necie chyba znana wszystkim? vis a'vis Wedla w Wawce.
______________________________________________________________________ "Picie sklepowej wódki Panu Bogu się nie podoba, ale picie dobrego bimbru to nie grzech. To owoc ziemi i pracy rąk ludzkich". Pan Piotr, bas kościelny, doświadczony bimbrownik
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości