Tytuł: Re: Co sądzicie o tym zbiorniku do ferm.? - zapytaj zanim ku
Napisane: wtorek, 8 mar 2011, 18:25
No, to się nazywa fermentor! Solidność i profesjonalizm. I za to też cena jest solidna i profesjonalna. Zwykłą beczkę polietylenową 60L, nowiutką można dostać za ok. 80zł...
______________________________________________________________________ أسامة بن لادن
Tytuł: Re: Co sądzicie o tym zbiorniku do ferm.? - zapytaj zanim ku
Napisane: środa, 9 mar 2011, 17:12
Witam kolegę kicaj_zajac. Moim skromnym zdaniem za drogo stanowczo za drogo biorąc pod uwagę że bańka ma stać w komórce. Ja osobiście zainwestowałbym całe 30 zł i kupił banieczkę z odkręcanym dekielkiem i rączkami do przenoszenia. sam takiej używam i jestem zadowolony. Pojemność to 30 litrów ale są i większe. Kupiłem ją na zwykłym bazarze jako nową nie używaną. Miała być na kiszenie kapusty ale jak widać do innych zadań też się nadaje. http://allegro.pl/beczka-plastikowa-40l ... 73741.html Nie warto przepłacać chyba że będziesz trzymał to w dużym pokoju na stole jako ozdoba
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości