Cicha fermentacja
-
- Posty: 4941
- Rejestracja: niedziela, 25 kwie 2010, 09:02
- Krótko o sobie: lubię cos sposocić, a potem to wypić( w doborowym towarzystwie)
- Ulubiony Alkohol: Chivas Regal, dobra psotka, czasem mineralka gazowana
- Status Alkoholowy: Amator Domowych Trunków
- Podziękował: 561 razy
- Otrzymał podziękowanie: 848 razy
Re: Cicha fermentacja
Odpowiem tak: tydzień, miesiąc , rok. Jeśli uważasz że winko jest dobre to zakończ proces sam, nastaw nowe póki sezon trwa.
Jak odpowiedź powyżej.mardok pisze:Dziękuję za odpowiedzi, a jak długo wino potrafi przechodzić cichą fermentację?
Odpowiem tak: tydzień, miesiąc , rok. Jeśli uważasz że winko jest dobre to zakończ proces sam, nastaw nowe póki sezon trwa.
pędzę bo nigdzie mi się nie śpieszy............