Wskaźnik zawartości alkoholu z termometremGłównymi elementami miernika są: probówka, pływak z odpowiednio naniesioną skalą od 0 do 95 % objętości alkoholu oraz termometr do badania temperatury cieczy, umieszczony na stałe wewnątrz pływaka. Urządzenia te skalowane są w temperaturze 20 - 21°C.
Cena: 11,99 zł
odnosnie grzałek... na ruskim rynku w cenie 10zł pln kupiłem nowe grzały 1900 W w pracy cęgami zmierzyliśmy i faktycznie tyle mają.... rzuciłem też hasło "grzałka" w pobliskim zakładzie /mini fabryce co w nierdzewce śmigają i otrzymałem prosty drut długi 90cm SELFA 2000W ze spuszczoną głową zapłaciłem i poszedłem bo gdzie takiego prenta wcisne,mentor MIMA napisał że grzałki na gorąco się wygina... więc poszedłem do gościa i pytam o wyginanie w końcu to ich brocha....podpowiedział że na zimno po okręgu fi 50 zacząć gięcie i potem stopniowo zmniejszać promień..tak też się stało grzałka wygięta i sprawna wygląda to tak..... oczywiście dycyduje się na 2x2kw te z prostszym montażem....
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Zaloguj się lub Zarejestruj! aby mieć możliwość oglądania załączników.
______________________________________________________________________ NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW TEN,CO NIC NIE ROBI !!!
Ta reklama jest widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników forum. Zaloguj
Wskaźnik zawartości alkoholu z termometrem Głównymi elementami miernika są: probówka, pływak z odpowiednio naniesioną skalą od 0 do 95 % objętości alkoholu oraz termometr do badania temperatury cieczy, umieszczony na stałe wewnątrz pływaka. Urządzenia te skalowane są w temperaturze 20 - 21°C.
Cena: 11,99 zł
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości