beczka 120l-wątpliwości

Naczynia do nastawiania zacieru.

PANWJ
10
Posty: 15
Rejestracja: środa, 22 sty 2014, 16:17
Podziękował: 12 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Post autor: PANWJ »

Czyli tylko drożdże mają pożytek a my bezpośrednio nie. A już myślałem, że to na poprawę smaku. Dzięki za info :poklon;
Awatar użytkownika

klepa
350
Posty: 397
Rejestracja: wtorek, 22 paź 2013, 10:03
Podziękował: 86 razy
Otrzymał podziękowanie: 177 razy
Re: beczka 120l-wątpliwości

Post autor: klepa »

@Emiel, a możesz wstawić zdjęcie swojego aerometru? Siła wiatru w procentach? ;)

michal278
1850
Posty: 1869
Rejestracja: poniedziałek, 17 gru 2012, 14:56
Krótko o sobie: Jestem fajnym człowiekiem:)
Ulubiony Alkohol: zielona wróżka
Status Alkoholowy: Popijacz Okazyjny
Lokalizacja: podlaskie/ mazowieckie
Podziękował: 10 razy
Otrzymał podziękowanie: 106 razy
Kontakt:
Re: beczka 120l-wątpliwości

Post autor: michal278 »

Smak też może poprawić. Chociaż ja nie zauważyłem, A robiłem kiedyś tak.
zapraszam na wczasy na podlasie - jaglowo.com

mirek109
300
Posty: 324
Rejestracja: sobota, 22 wrz 2012, 18:23
Podziękował: 129 razy
Otrzymał podziękowanie: 37 razy
Re: beczka 120l-wątpliwości

Post autor: mirek109 »

PANWJ pisze:mirek109 napisz coś więcej o tych ziemniakach :shock: To ciekawe. Czy rzeczywiście różnica w smaku jest zauważalna ?

Nic więcej nie ma co pisać, to trzeba samemu spróbować i ocenić własnymi kubkami smakowymi.
ODPOWIEDZ

Wróć do „W czym nastawiać?”