Wskaźnik zawartości alkoholu z termometremGłównymi elementami miernika są: probówka, pływak z odpowiednio naniesioną skalą od 0 do 95 % objętości alkoholu oraz termometr do badania temperatury cieczy, umieszczony na stałe wewnątrz pływaka. Urządzenia te skalowane są w temperaturze 20 - 21°C.
Cena: 11,99 zł
Tytuł: Re: Aparatury z Allegro - sprzedawca Cezary-t (Cezary33)
Napisane: piątek, 4 lut 2011, 12:50
Ta aparatura wad nie posiada, Cezary w budowie dotknął nieba połączonego z artyzmem. Możesz być pewien że ten sprzęt zadziała, spójrz na wykonanie, detale.
______________________________________________________________________ pędzę bo nigdzie mi się nie śpieszy............
Napisane: piątek, 4 lut 2011, 21:41
Ocho, będzie awantura...
P.S. Moja opinia jest taka: można się nie zgadzać z ceną, można się nie zgadzać z owym filtrem węglowym (nie zgadzam się!), ale... Ale nie ma chyba bardziej profesjonalnego producenta destylatorów jeśli chodzi o poprawność przyjętych rozwiązań konstrukcyjnych mających zapewnić osiągnięcie wymaganych parametrów eksploatacyjno-technicznych niż ów Kolega - opinię swoją opieram na obserwacji aukcji Alledrogo gdzie co rusz pojawiają się kolumny z odstojnikami, zimne palce w pot-stillach i (koniecznie) "dokładne" tarczowe termometry od CO.
______________________________________________________________________ أسامة بن لادن
Napisane: piątek, 4 lut 2011, 22:03
Nie chce się kłócić Kucyku.
Filtr każdy wie że to dekoracja taki bajer.
Jest jeszcze jeden bardzo duży błąd w budowie tej kolumny jeden mały szczegół to dyskwalifikacja, a za taką górę pieniędzy sprzęt osiągający wyniki na poziomie 90% - 95% to, rzecz poniżej absolutnego minimum i pełna porażka.
Chcąc wydać praktycznie 3500zł tylko dlatego ze jest wypolerowane
Przecież to zwykła kolumna NS.
A po za tym te wypełnienie ceramiczne ale ja bym tego nie wsypał do profesjonalnej kolumny tylko do filtra z akwarium.
______________________________________________________________________ Nie odkładaj do jutra tego, co możesz wypić dziś.
Napisane: piątek, 4 lut 2011, 22:14
Hehehe.... jak wygramy z prohibicją to sam takiego kupię, tylko wtedy cena pewnie będzie już w Euro, albo doczekamy się prędzej czasów z Mezotopani, beczka za zboże, wężyki za drożdże, kolumna za spiryt... i tak w koło Macieju. Szczerze, onieśmiela mnie sprzęt mistrza jeśli chodzi o wykonanie, full professional . Ale mimo to, cena jeść dość wysoka. Zauważyłem jedno, jak były w cenie, i tak dla mnie zaporowej, ok 2390PLN to zauważyłem że schodziły, ale za 3490 PLN na pewno też znajdą swoich ulubieńców. Jak chce się jeździć Rolss Roycem to kupujemy od Cezarego33, a jak syrenką tak ja na razie, to kupujemy garnek, podstawowe szkiełka i wiooo...
Cezary na pewno skrupulatnie wyliczył materiał, elektronikę, koszty eksperymentalne, tyle nastawów aby dojść do czegoś i przede wszystkim czas pracy.
Wybaczcie, ale wyraziłem tylko swoją opinię i proszę nie brać pod uwagę moich odczuć, dla kogoś kto ma zasobny portfel, naprawdę fajne cacko. Pooolecam
______________________________________________________________________ Psocić każdy może , trochę lepiej lub trochę gorzej... Pozdrawiam serdecznie, Lukstir
Ostatnio edytowano sobota, 5 lut 2011, 15:44 przez Lukstir, łącznie edytowano 1 raz
Napisane: piątek, 4 lut 2011, 22:20
Ustalmy podstawową regułę: Towar ma wartość taką, jaką nabywca będzie chciał za niego zapłacić.Cenę ustala sprzedający i jest to jego święte prawo.Na koniec i tak wszystko życie weryfikuje.
______________________________________________________________________ أسامة بن لادن
Napisane: piątek, 4 lut 2011, 23:07
Zanim zacznie się bitwa to uświadomić pragnę w kwestii zakupów: Są salony samochodowe gdzie się kupuje w sterylnych warunkach wybłyszczone auta za pośrednictwem przedstawicieli handlowych w nieskazitelnych garniturach przeprowadzających wszelkie procedury formalne.
Jest też autokomis Pana Sławka, który wszystko sprowadzi i załatwi.
Napisane: piątek, 4 lut 2011, 23:09
Jeszcze raz ja, nic do tej kolumny nie mam, w moich marzeniach pewnie tak mogłaby wyglądać Każdy mówi za siebie, decyduje i wydaje według własnego uznania. Droga Agneskate, dodać do czasów kapitalizmu, możemy jeszcze, że w czasach demokracji
Przyznaję rację, że szczerze wszystko jest opisane, zaangażowanie widać w każdym calu tej kolumienki. Pozdrowienia dla kolegi Cezarego33 i życzenia jak największych sukcesów w sprzedaży, a tym samym propagowaniu domowych wyrobów
______________________________________________________________________ Psocić każdy może , trochę lepiej lub trochę gorzej... Pozdrawiam serdecznie, Lukstir
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości