Drożdże T Vodka StarT Vodka Star używany jest specjalny rodzaj drożdży, który zmniejsza ilość niepożądanych produktów fermentacji. Otrzymany alkohol jest łagodny i delikatny w smaku, bez nieprzyjemnych zapachów.
Cena: 9,20 zł
Witajcie. Strasznie się modne "toto" robi . Czy uważacie że dobrze by było gdyby AD zagościło na facebooku? Z jednej strony, więcej ludzi, większa reklama a z drugiej - czy to jest potrzebne? Przerabiałem kiedyś podobny temat w jednym z klubów motoryzacyjnych gdy byłem wiceprezesem i jednak stwierdziliśmy, że nie zależy nam na ilości tylko jakości.
Tak po prostu rzucam temat pod dyskusję, bo widzę że takiego nie było
______________________________________________________________________ "Cywilizacja narodziła się wraz z odkryciem fermentacji" - William Faulkner
Ja nie korzystam ani z fb, ani z nk. Jakoś nie czuję potrzeby posiadania kilku tysięcy znajomych, których nigdy nie widziałem. Stare znajomości, jeśli potrzebuję, wolę odnawiać w tradycyjny sposób. A ze znajomymi, gdy chcę, spotykam się w realu. Zazwyczaj moi ludzie wiedzą o mnie więcej, niż można na fb napisać.
Druga kwestia: chyba tylko najodważniejsi przystąpiliby do klubu bimbrowniczego;). Przecież nikt nie zakładałby fałszywego konta specjalnie po to, by się zapisać, a tak wprost się deklarować... niewygodnie.
______________________________________________________________________ "Nigdy nie polemizuj z idiotą. On najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona siłą własnych argumentów."
Ja nie lubię tych portali Ale jak ktoś ma ochotę się w to bawić to nie mam nic przeciwko, ja jednak nie tknę się do tego nawet końcem dwumetrowego kija przez szmatę
osobiście to do twojego dwumetrowego kija dokręciłbym taśmą izolacyjną drugie dwa, i na wszelki wypadek okręcił podwójnie szmatą. Pozdrawiam.
______________________________________________________________________ pędzę bo nigdzie mi się nie śpieszy............
Też nie przepadam za Facebookiem. Nawet w ubiegłym roku sprawiłem sobie T-Shirta z napisem: "Czytałem na Facebooku, że puściłeś wczoraj mokrego bąka."
Ale realia są takie, że jest to potężne medium i po prostu trzeba tam być. To takie małe Google. Natomiast absolutnie nie należy dać się ogłupić i przestać odróżniać świat realny od wirtualnego... Świat się zmienia. Gdyby ktoś 30 lat temu krzyczał na ulicy, że już niedługo nawet każdy dzieciak będzie miał telefon komórkowy to by go zamknęli w psychiatryku. A jeszcze gdyby dodał, że będzie można otrzymywać listy od Juliusza z Australii w ciągu dwóch sekund to dopiero by go naszpikowali psychotropami...
Pozdrawiam
Jan Okowita
______________________________________________________________________ Drożdże najlepszym przyjacielem człowieka.
Moim skromny zdaniem, kto chce, to namierzy to forum. Jakoś nie wyobrażam sobie przesiadki na Facebooka. To co zrobił Qba spokojnie wystarczy (info i przekierowanie na Forum).
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości