Wskaźnik zawartości alkoholu z termometremGłównymi elementami miernika są: probówka, pływak z odpowiednio naniesioną skalą od 0 do 95 % objętości alkoholu oraz termometr do badania temperatury cieczy, umieszczony na stałe wewnątrz pływaka. Urządzenia te skalowane są w temperaturze 20 - 21°C.
Cena: 11,99 zł
Szacowni psotnicy i psotniczki. Po niewielkim namyśle wpadłem na pomysł który może się przydać a może nie być do końca potrzebny, chodzi o rynkową cenę cukru, artykułu w naszym przypadku pierwszej potrzeby, w wielu przypadkach kupowanego na metry, nie kilogramy, postarajmy się dodawać swoje dane aby każdy mógł odnaleźć swój najbliższy punkt, każdy przed zakupem sobie wieczorkiem rzuci okiem na forum i zakupi gdzie zechce, proponuję podawać proste suche dane np: Makro - 2,89 tesco 2,95 zaczynając ode mnie podaję cenę hurtowni eurocash sobota godz: 12:55 2,94zł brutto.
do admina - za cholerę nie mam pojęcia gdzie umieścić tego typu temat, dałem do poczekalni, proszę umieścić temat dowolnie, nawet w koszu jeśli niewypał. Pozdrawiam.
______________________________________________________________________ pędzę bo nigdzie mi się nie śpieszy............
Temat bardzo fajny, przeniosłem do "Zaopatrzenia". W aktualnej gazetce Leclerc'a cena była 1,99/kg... Tzn 2,49 za 8kg, ale 2kg były "gratis".
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
______________________________________________________________________ (...) ile musiałbyś wypić żeby zagrać w Ich Troje?? ...hmm nie da się tyle wypić...
witam, proszę się nie obrażać, ale jaki ma cel podawanie cen cukru w rożnych regionach Polski?. Przecież nikt nie pojedzie z Gdańska do Cieszyna po cukier !. Podając cenę cukru z Twojej okolicy niejako się demaskujesz!. Mam nadzieje, ze nikt nie wpadnie na pomysł podawania cen wody w swoim regionie pozdrawiam wszystkich
Jaki ma sen podawanie cen cukru? Raczej orientalny. Nikt nie musi jechać do Gdańska po cukier może się okazać, że ktoś tam będzie przy okazji. Demaskowanie się? Chyba naprawdę nie zdajesz sobie sprawy jak łatwo jest namierzyć osobę na necie, ale to już odrębny temat.
______________________________________________________________________ Pozdrawiam Aga
Na podstawie samych mejli podanych przy rejestracji/ GG/ skype jesteśmy w stanie podać dokładne informacje o kimś (imię, często nazwisko, prawie zawsze numer komórki). Po prostu sporo takich informacji zostawia się przy innych ogłoszeniach w Internecie, czy w serwisach społecznościowych. Anonimowość w Internecie nie istnieje
Chciałbym poza tym przypomnieć, że cukier służy do wyrobu legalnego wina, słodzenia herbaty i robienia konfitur. A na forum nikt nie destyluje produktów bezpośrednio po fermentacji, tylko legalnie kupione piwa, wina i redestyluje kupiony spirytus... Więc nikt nie łamie prawa...
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
witam, proszę się nie obrażać, ale jaki ma cel podawanie cen cukru w rożnych regionach Polski?. Przecież nikt nie pojedzie z Gdańska do Cieszyna po cukier !. Podając cenę cukru z Twojej okolicy niejako się demaskujesz!. Mam nadzieje, ze nikt nie wpadnie na pomysł podawania cen wody w swoim regionie pozdrawiam wszystkich
drogi mikołaju nikt się nie obraża, nie rozumiesz po prostu zasady rynkowej która nakręca ten temat, istotą istnienia tego tematu jest wzajemne pomaganie sobie w doborze odpowiedniego momentu aby zakupić większe ilości cukru oszczędzając pieniądze, ja dostęp do tych info mam, i zamierzam się tym dzielić z innymi, na początku tygodnia szykuje się następna podwyżka, nie wiem jeszcze jaka, pomagajmy sobie robić zakupy bez wpadania w panikę. Pozdro dla ciebie.
______________________________________________________________________ pędzę bo nigdzie mi się nie śpieszy............
Cukier bez zmian 2,88zł brutto w eurocash, za to produkty zbożowe idą w górę niesamowicie, jeśli ktoś się zajmuje zacieraniem zbóż to cena skacze jak szalona.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości