Witam, Czy wie ktoś może czy można zaadaptować któryś z zaworów jak wyjście do kolumny? Dołączam foto szybkowara oraz deflegmatora który mam zamiar użyc jako kolumny.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Zaloguj się lub Zarejestruj! aby mieć możliwość oglądania załączników.
______________________________________________________________________ Naród wspaniały, tylko ludzie kur*wy - Marszałek Piłsudski
Ta reklama jest widoczna tylko dla niezalogowanych użytkowników forum. Zaloguj
Butelka Bahia 350 ml Wspaniała wysoka butelka ozdobna do nalewek. Cena: 16,99 zł
Promocja: 14,99 zł
Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkami Beczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
Ją miałem deflegmator z dwoma wejściami i wyjsciami i taki ci polecam. Przy szybkowarku 12l zalewalo mi deflegmator przy większej tzn znośnej ilości kapania . podlaczylem dwa węże pod oba wyjścia i było ok
______________________________________________________________________ Nie oszczędzaj na specjalne okazje. Dziś jest ta specjalna! あなたが飲むしたい場合は、抵抗は無駄です。 Graf würdig der besten Honige.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości