Nie chcesz, żeby twoja aparatura takim trudem dostrojona i sporym wysiłkiem i kosztem dopieszczona do ostrego optimum pracy i wydajności nie była kopiowana przez "cwaniaczków", którzy w ten sposób osiągną absolut praktycznie bez wysiłku - nie pokazuj jej na forum...
I koniecznie zabierz ją se sobą do grobu...
Mam głęboką nadzieję, że ACTA nie dojdzie do skutku i że w przeciągu kilku lat internet zdominuje inicjatywa Open Source...., która polega na tym, że jak wydumasz coś wyjątkowego np: super kolumnę rektyfikacyjną, to dzielisz się w internecie każdym najdrobniejszym szczegółem związanym ze swoim odkryciem. Udostępniasz plany, obliczenia, rysunki w wersji edytorskiej. Robisz to dla dobra wszystkich zainteresowanych tematem. Utajnianie rewolucyjnych odkryć jest kryminogenne.
"Walka z piractwem" to ten sam rodzaj wojny co "walka z terroryzmem" Straszą nas fikcyjnym zagrożeniem po czym proponują nam zapewnienie bezpieczeństwa za cenę naszej prywatności. To jest gałąź ekonomi która generuję mnóstwo $$$ dziennie
Pozdrawiam
______________________________________________________________________ + Owoc Żywota Twojego Je Zus +
______________________________________________________________________ ...Dobro piszą na wodzie, zło ryją w kamieniu... Jeśli coś się powtarza to przestaje być zbiegiem okoliczności...Diabeł kocha ignorantów...
Widziałem w Teleexpressie że jakaś ci*a podpisała w Japonii.
Jednak się przełamiemy i z PIS-em pogadamy co? Wybór zależy od was
______________________________________________________________________ ...Dobro piszą na wodzie, zło ryją w kamieniu... Jeśli coś się powtarza to przestaje być zbiegiem okoliczności...Diabeł kocha ignorantów...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości