Beczułka szklana 0,75 l z 4 kieliszkamiBeczułki wykonane z grubego, dekoracyjnie oplecionego szkła. Zaopatrzone w kranik u swojej podstawy. Idealnie nadają się na prezent lub stół biesiadny.
Cena: 69,00 zł
Tytuł: Re: 12 odstojników jako chłodnica - chłodzenie powietrzem :D
Napisane: niedziela, 14 lut 2010, 16:49
Cytuj:
W butelkach nic nie jest rozdzielone.
Fajnie by było gdyby ktoś zmajstrował sobie taką chłodnicę i podzielił się swoimi spostrzeżeniami. Ja posiadam tylko mało precyzyjny pływak do pomiaru alkoholu i zniszczony galwanizernią nos. Można połączyć ze sobą zwykłe butelki, użyć np. zatyczek z korka naturalnego. Rurki miedziane są tańsze od wężyków silikonowych i dają się wyginać w dowolne kształty. Moje kupiłem na składnicy złomu. Takiego tasiemca można podłączyć do prawie każdej aparatury, oprócz refluksu zewnętrznego.
______________________________________________________________________ -To co jest dobre jest dobre, nawet jak nikt tego nie robi. To co jest złe jest złe, nawet jak wszyscy to robią. Powiedział pewien Cowboy w telewizji. -Tylko bo jest nielegalne, nie jest złe. Tylko bo jest legalne, nie jest dobre. Moja córka.
Napisane: niedziela, 22 sie 2010, 18:29
3) ...a co myślicie o czymś takim ?:
Załącznik:
img003.jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu. Zaloguj się lub Zarejestruj! aby mieć możliwość oglądania załączników.
______________________________________________________________________ -To co jest dobre jest dobre, nawet jak nikt tego nie robi. To co jest złe jest złe, nawet jak wszyscy to robią. Powiedział pewien Cowboy w telewizji. -Tylko bo jest nielegalne, nie jest złe. Tylko bo jest legalne, nie jest dobre. Moja córka.
Napisane: niedziela, 22 sie 2010, 19:13
Strasznie podoba mi się Twoja kreska, rysujesz coś oprócz schematów?
______________________________________________________________________ Zwykle jest tak, że im bardziej wóda śmierdzi drożdżami, pogonami i syfem, tym bardziej producent zasłania się "tradycją" albo "dziadkiem bimbrownikiem"...
Napisane: niedziela, 22 sie 2010, 19:40
Taka kreska to chyba od dobrego samogonu jest.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości